Zo sturen we het boek naar je op

Onze boeken komen tot stand op ons online platform De Correspondent. Door onze boeken te lezen, maak jij de onafhankelijke journalistiek op dat platform mogelijk. Heel veel dank daarvoor!

Let op: tijdens de feestdagen kan het door grote drukte bij PostNL langer duren dan gebruikelijk om je pakket in de bus te krijgen.  Verder gelden binnen Nederland  de volgende uiterlijke besteldata: 

  • Wil je een pakket voor 5 december ontvangen? Dan kun je uiterlijk tot dinsdag 4 december 16:00 uur bestellen.
  • Wil je een pakket voor 25 december ontvangen? Dan kun je uiterlijk tot vrijdag 21 december 12:00 uur bestellen.
  • Wil je een pakket voor 31 december ontvangen? Dan kun je uiterlijk tot vrijdag 28 december 12:00 uur bestellen. 

Tussen 21 december en 28 december worden er geen boeken verstuurd. De gestelde besteldata zijn geen garantie voor tijdige ontvangst. 

Ons eigen postkantoor

Op onze redactie, midden in het strijdveld van de onderzoeksjournalistiek waar onze correspondenten zich op een dagelijkse basis begeven, staat een aantal goed gevulde boekenkasten, voorraaddozen en een bureau; ons postkantoor!

Hier worden elke dag persoonlijk de boeken ingepakt en verzonden - ook als cadeau.

Wanneer ontvang je het boek?

Wanneer je een e-book bestelt, sturen we het direct naar je op. Je kunt het lezen op je e-reader, iPad, Kindle, iPhone en smartphone. We sturen je een epub, pdf en mobi-bestand. Zonder kopieerbeveiliging, zodat je het boek ook kunt uitlenen aan anderen!

Ook audioboeken ontvang je direct na bestelling. Je ontvangt een downloadlink waarmee je het audioboek als zip-bestand kunt downloaden. Wil je het audioboek op je telefoon luisteren? Dan kun je het eerst op je computer of laptop downloaden en daar uitpakken. Daarna kun je het overzetten naar je telefoon, zoals je dat met muziek ook doet. Wil je het audioboek meteen op je telefoon zetten? Dan heb je een app als WinZip nodig. 

Voor papieren boeken geldt: als je het boek op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, doen we het dezelfde dag nog op de bus! 

Let op: tijdens de feestdagen kan het door grote drukte bij PostNL langer duren dan gebruikelijk om je pakket in de bus te krijgen. Binnen Nederland gelden de volgende uiterlijke besteldata:

  • Wil je een pakket voor 5 december ontvangen? Dan kun je uiterlijk tot dinsdag 4 december 16:00 uur bestellen.
  • Wil je een pakket voor 25 december ontvangen? Dan kun je uiterlijk tot vrijdag 21 december 12:00 uur bestellen.
  • Wil je een pakket voor 31 december ontvangen? Dan kun je uiterlijk tot vrijdag 28 december 12:00 uur bestellen. 

Ben je in de buurt van onze redactie (aan het Barentszplein 7BG in Amsterdam)? Dan ben je natuurlijk ook altijd welkom om het boek persoonlijk af te halen. Laat het ons dan wel even weten via kiosk@decorrespondent.nl.

Vanaf €15 geen verzendkosten binnen Nederland

We proberen zo min mogelijk verzendkosten te rekenen, en tegelijkertijd onze boeken zo voordelig mogelijk te houden. Voor alle bestellingen van €15 of meer nemen we zelf de verzendkosten voor onze rekening.

Bij kleine bestellingen vragen we verzendkosten van €2,50 binnen Nederland, naar België en Duitsland €6,50 en €7,50 naar andere Europese landen.

Geef je het boek cadeau?

Dan kunnen we het rechtstreeks naar de gelukkige verzenden. Je kunt ook een persoonlijke boodschap aan ons doorgeven, dan zetten wij die voor je op een kaartje.

Dit doe je door een mailtje te sturen naar kiosk@decorrespondent.nl. Dan zetten wij je boodschap op een briefje. Als je dat op werkdagen voor 16.00 uur doet, kan het boek dezelfde dag nog op de bus.

En je krijgt ook nog een gratis maand De Correspondent cadeau!

Onze boeken zijn tot stand gekomen op online platform De Correspondent. Meer lezen van de auteur? Dat kan! In ieder boek vind je een boekenlegger met daarop een gratis proefmaand De Correspondent, zodat je verder kunt lezen en kennis kan maken met andere correspondenten. Als je een e-book koopt, ontvang je de gratis maand per mail.

Ben je al lid? Maak dan gerust iemand anders blij!

Koop je een boek liever in de boekhandel?

Dat kan natuurlijk ook! Op onze boekhandelkaart vind je fijne boekhandels bij jou in de buurt. Zo is Bosschenaar Vera Mulder vaak te vinden in Boekhandel Adr. Heinen, struint Rutger Bregman graag door de kasten van de non-fictie afdeling van Boekhandel Bijleveld en brengt uitgever Milou Klein Lankhorst uren door in Athenaeum en Scheltema in Amsterdam.

Ben je toch niet tevreden?

We proberen het natuurlijk te allen tijde te voorkomen, maar mocht je onverhoopt een beschadigd boek of misdruk ontvangen; laat het ons dan meteen weten via kiosk@decorrespondent.nl! We kunnen je dan zo snel mogelijk een nieuw exemplaar toesturen.

(We hopen niet dat het zover komt, maar mocht je ertoe besluiten kun je - binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling ontvangen hebt - ook je geld nog terugkrijgen door middel van dit formulier.)

Heb je nog vragen over onze boeken?

Als uitgever van Je hebt wél iets te verbergen vinden we privacy heel belangrijk. Lees daarom hier onze privacyverklaring.

Verder zijn we als webshop wettelijk verplicht om op onze website een link naar het Europese online platform voor geschillenbeslechting te zetten. 

Wil je op de hoogte blijven van onze uitgaven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Hier lees je onze privacyverklaring. Heb je vragen of ideeën? Mail dan naar kiosk@decorrespondent.nl

De Correspondent
Barentszplein 7
1013 NJ Amsterdam

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72234180
BTW-nummer 859039948B01.