Zo sturen we het boek naar je op

Onze boeken komen tot stand op ons online platform De Correspondent. Door onze boeken te lezen, maak jij de onafhankelijke journalistiek op dat platform mogelijk. Heel veel dank daarvoor!

 

 

 

Ons eigen postkantoor

Op onze redactie, midden in het strijdveld van de onderzoeksjournalistiek waar onze correspondenten zich op een dagelijkse basis begeven, staan een aantal goed gevulde boekenkasten, voorraaddozen en een bureau; ons postkantoor! Hier worden elke dag persoonlijk de boeken ingepakt en verzonden.

 

Wanneer ontvang je het boek?

Wanneer je een e-book bestelt, sturen we het direct naar je op. Je kunt het lezen op je e-reader, iPad, Kindle, iPhone en smartphone. We sturen je een epub, pdf en mobi-bestand. Zonder kopieerbeveiliging, zodat je het boek ook kunt uitlenen aan anderen!

Voor papieren boeken geldt: als je het boek op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis! Ben je in de buurt van onze redactie (aan de Weesperzijde 94 in Amsterdam)? Dan ben je natuurlijk ook altijd welkom om het boek persoonlijk af te halen. Laat het ons dan wel even weten via kiosk@decorrespondent.nl.

 

Vanaf €18 geen verzendkosten binnen Nederland

We proberen zo min mogelijk verzendkosten te rekenen, en tegelijkertijd onze boeken zo voordelig mogelijk te houden. Voor alle bestellingen van €18 of meer nemen we zelf de verzendkosten voor onze rekening. Bij kleine bestellingen vragen we verzendkosten van €2,50 binnen Nederland, en €7,50 naar andere Europese landen.

 

Geef je het boek cadeau?

Dan kunnen we het rechtstreeks naar de gelukkige verzenden. Je kunt ook een persoonlijke boodschap aan ons doorgeven, dan zetten wij die voor je op een kaartje. Klik hier om te lezen hoe je dat kunt doen.

 

En je krijgt ook nog een gratis maand op De Correspondent cadeau!

Onze boeken zijn tot stand gekomen op online platform De Correspondent. Meer lezen van de auteur? Dat kan! In ieder boek vind je een boekenlegger met daarop een gratis proefmaand De Correspondent, zodat je verder kunt lezen en kennis kan maken met andere correspondenten. Als je een e-book koopt, ontvang je de gratis maand per mail. Ben je al lid? Maak dan gerust iemand anders blij!

 

Koop je een boek liever in de boekhandel?

Dat kan natuurlijk ook! Op onze boekhandelkaart vind je fijne boekhandels bij jou in de buurt. Zo is Bosschenaar Vera Mulder vaak te vinden in Boekhandel Adr. Heinen, struint Rutger Bregman graag door de kasten van de non-fictie afdeling van Boekhandel Bijleveld en brengt uitgever Milou Klein Lankhorst uren door in Athenaeum en Scheltema in Amsterdam.

 

Ben je toch niet tevreden?

We proberen het natuurlijk te allen tijde te voorkomen, maar mocht je onverhoopt een beschadigd boek of misdruk ontvangen; laat het ons dan meteen weten via kiosk@decorrespondent.nl! We kunnen je dan zo snel mogelijk een nieuw exemplaar toesturen. (We hopen niet dat het zover komt, maar mocht je ertoe besluiten kun je - binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling ontvangen hebt - ook je geld nog terugkrijgen door middel van dit formulier.)

 

Heb je nog vragen over onze boeken?

Als webshop zijn we wettelijk verplicht om op onze website een link naar het Europese online platform voor geschillenbeslechting te zetten, maar we hebben natuurlijk veel liever dat je ons direct benadert met vragen of opmerkingen! Dat kan via kiosk@decorrespondent.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

 

 

De Correspondent
Weesperzijde 94
1091 EK Amsterdam

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57208646
BTW-nummer NL852483016.B01