Zo sturen we het boek naar je op

Onze boeken komen tot stand op ons online platform De Correspondent. Door onze boeken te lezen, maak jij de onafhankelijke journalistiek op dat platform mogelijk. Heel veel dank daarvoor!

 

 

 

Geef je het boek cadeau?

Dan kunnen we het rechtstreeks naar de gelukkige verzenden. Je kunt ook een persoonlijke boodschap aan ons doorgeven, dan zetten wij die voor je op een kaartje. Klik hier om te lezen hoe je dat kunt doen.

 

Wanneer ontvang je het boek?

Zodra je een e-book bestelt, sturen we het direct naar je op. Je kunt het lezen op je e-reader, iPad, Kindle, iPhone en smartphone. We sturen je een epub, pdf en mobi-bestand. Zonder kopieerbeveiliging, zodat je het boek ook kunt uitlenen aan anderen!

Iedere werkdag om 16.00 uur doen we de boeken op de bus. Woon je in Nederland? Als je het boek op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, heb je het de volgende dag in huis. Bestel je het boek vrijdag na 16.00 uur? Dan ontvang je het boek op dinsdag. (Op maandag wordt er helaas geen post bezorgd.) Woon je buiten Nederland? Dan is het boek iets langer onderweg. 

Bestel je het boek rond de feestdagen? Het kan zijn dat je pakketje nét iets langer onderweg is dan je van ons gewend bent vanwege de drukte bij PostNL. 

Ben je in de buurt van onze redactie (aan de Weesperzijde 94 in Amsterdam)? Wees altijd welkom om het boek af te halen. Laat het ons dan wel even weten via kiosk@decorrespondent.nl.

 

Vanaf 18 euro geen verzendkosten binnen Nederland

Binnen Nederland vragen we 2,50 euro voor de verzending, zodat we de prijs van onze boeken laag kunnen houden. Bij bestellingen vanaf 18 euro nemen wij de verzendkosten op ons. Woon je buiten Nederland? Dan vragen we een bijdrage van 7,50 euro aan de verzendkosten binnen Europa. Mocht je in België wonen, dan kun je het boek ook in de lokale boekhandel kopen. En natuurlijk is het e-book ook een alternatief.

 

Koop je een boek liever in de boekhandel?

Dat kan natuurlijk ook! Op deze boekhandelkaart vind je fijne boekhandels bij jou in de buurt. Zo is Bosschenaar Vera Mulder vaak te vinden in Boekhandel Adr. Heinen, struint Rutger Bregman graag door de goedgevulde kasten van de non-fictie afdeling van Boekhandel Bijleveld en brengt uitgever Milou Klein Lankhorst uren door in Athenaeum en Scheltema in Amsterdam. 

Op deze kaart vind je fijne boekhandels bij jou in de buurt.

 

En je krijgt ook nog een gratis maand op De Correspondent cadeau!

Onze boeken zijn tot stand gekomen op online platform De Correspondent. Meer lezen van de auteur? Dat kan! In ieder boek vind je een boekenlegger met daarop een gratis proefmaand De Correspondent, zodat je verder kunt lezen en kennis kan maken met andere correspondenten. Als je een e-book koopt, ontvang je de gratis maand per mail. Ben je al lid? Maak dan gerust iemand anders blij!

 

Ruilen & garantie

Heb je nog vragen over onze boeken?

Dan kun je ons altijd een mailtje sturen via kiosk@decorrespondent.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.